'Eden Hazard wordt bij Real vernederd in onwaarschijnlijke partij tegen PSG'

'Eden Hazard wordt bij Real vernederd in onwaarschijnlijke partij tegen PSG'
Woensdag 09 maart 2022 - 22:52   I   door Redactie

Real Madrid-PSG was woensdagavond een partij om duimen en vingers van af te likken. Alleen niet voor Eden Hazard.

Dat hij voor de zoveelste keer op de bank moest beginnen was allang geen verrassing meer, maar er werd hem ook geen enkele speelminuut gegund, enkel wat tijd in de opwarmingszone. En dat vond analist Jan Mulder er bij VTM 2 ver over.

"Ik begrijp niet hoe je zo’n weergaloze speler en zo’n sympathieke vent zó hard kan vernederen", haalde Mulder uit naar Ancelotti. "Elke keer opnieuw. Om uit je vel te springen. Je maakt hem op deze manier gewoon kapot. Dit is zelden vertoond in topvoetbal."

Marc Degryse kon dat alleen maar beamen, al vindt hij dan weer dat Hazard zich niet zo moet laten doen door de Real-trainer: "Andere topvoetballers zouden toch ook reageren? Op tafel slaan. Tonen dat je Eden Hazard bent." Maar zo zit de Rode Duivel natuurlijk niet in elkaar.

Courtois

Overigens won Real Madrid met 3-1 met drie doelpunten van Karim Benzema en staat het nu in de kwartfinale. Een heuse stunt nadat de thuisploeg in de 39ste minuut 0-1 was achtergekomen. Maar behalve dat doelpunt van Mbappé was Courtois niet meer te verslaan.

Poll: Vind jij ook dat Hazard op deze manier vernederd wordt?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  PSG

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024