'Gheysens is niet alleen: Ook CEO van andere Belgische topclub uit de bocht'

'Gheysens is niet alleen: Ook CEO van andere Belgische topclub uit de bocht'
Woensdag 09 maart 2022 - 20:00   I   door Redactie

Dat Paul Gheysens tijdens de rust van Antwerp-Beerschot woest de kleedkamer indook heeft de tongen losgemaakt. De Antwerp-voorzitter is duidelijk niet alleen.

Dat meent althans Peter Vandenbempt te weten. "Paul Gheysens staat in ons voetbal lang niet alleen met dat soort fratsen", stelt de analist bij Sporza. "Een tijd geleden is nog al eens een CEO van een topclub zijn ongenoegen komen uiten bij de rust."

Wie die CEO is verklapt Vandenbempt niet, maar in de wandelgangen wordt gefluisterd dat het om Vincent Mannaert zou gaan. Dat zou alleszins niet verwonderlijk zijn, er is immers al veel gezegd en geschreven over de drang van Mannaert om de trainer 'bij te staan'.

En in het licht van de moeilijke maanden van Club Brugge zou het zelfs in de lijn van de verwachtingen gelegen hebben. Hoe dan ook is Paul Gheysens geen enkeling, al is zijn overdreven scheldtirade in vergelijking met anderen dat zo goed als zeker wel.

Poll: Denk jij dat het hier om Vincent Mannaert gaat?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024