Club Brugge-speler laat het er niet bij en wijst Alfred Schreuder op blunder

Club Brugge-speler laat het er niet bij en wijst Alfred Schreuder op blunder
Woensdag 09 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Nu Club Brugge uitgeschakeld is zowel Europees als in de beker van België valt het nog des te meer op hoezeer de spelerskern uitpuilt.

Daardoor moeten elke week spelers op de bank plaatsnemen. Of nog erger: op de tribune. Al bestaat er - met alle respect  - nog een niveau lager. Letterlijk dan in de vorm van Club NXT, de beloftenploeg van blauw-zwart.

Daar heeft Jack Hendry afgelopen maandag al kennis mogen mee maken, maar er zijn ook spelers die dezelfde 'degradatie' als de Schotse verdediger hebben meegemaakt en die daar élke week mogen opdraven.

Daniel Pérez bijvoorbeeld. Onder Philippe Clement als een komeet naar boven geschoten, maar daarna langzaam maar zeker uit beeld verdwenen. En ook onder Alfred Schreuder krijgt de 20-jarige spits geen enkele kans.

Bloedvorm

Maar de Venezolaan is helemaal niet van plan om het daarbij te laten en doet elke week zijn stinkende best om zijn trainer erop te wijzen dat die helemaal verkeerd zit door geen beroep op hem te doen.

Met succes, want maandagavond tegen OHL scoorde de aanvaller nog maar eens. Voor de vierde wedstrijd op rij al, dat kan tellen. De grote vraag is nu of Schreuder rekening gaat houden met de bloedvorm van Pérez en hem gebruiken bij de eerste ploeg.

Poll: Vind je dat Schreuder Pérez een kans moet geven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT  I  OHL

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023