'Transferstrijd barst los: Wouter Vandenhaute wrijft zijn ogen uit'

'Transferstrijd barst los: Wouter Vandenhaute wrijft zijn ogen uit'
Dinsdag 08 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Talenten lopen er genoeg rond op onze velden, maar ze krijgen niet altijd de kans om zich te tonen. Mile Svilar trok in 2017 met veel lawaai de deur bij Anderlecht achter zich dicht. De doelman vond dat hij niet snel genoeg zijn kans kreeg bij paars-wit.

Dus trok hij naar Benfica, maar ook daar loopt het niet zoals hij had verwacht. Ondertussen is Svilar 22 jaar en is hij derde doelman bij de Portugese topclub. Zijn contract loopt af in de zomer, maar hij is niet van plan om zijn contract te verlengen. Hij wil meer speelminuten verzamelen en eindelijk doorbreken op het hoogste niveau.

Gianluca Di Marzio meldde een tijdje geleden al dat José Mourinho hem naar AS Roma wou halen. Transfergoeroe Fabrizio Romano bevestigt die informatie ook, maar volgens Sky Sports heeft nu ook Real Sociedad interesse om hem over te nemen in de zomer.

Dat zou dan dus transfervrij gebeuren, aangezien hij einde contract is. En dat is een serieuze streep door de rekening van Anderlecht, want volgens Transfermarkt bezit paars-wit nog tien procent van de transferrechten. Daar zullen ze dus niet snel profijt uit halen.

Poll: Zal Mile Svilar ooit doorbreken bij een Europese topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  AS Roma  I  Benfica  I  Real Sociedad

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022