Belgische topclubs wrijven zich in handen: 'Transfermarkt weer open gegooid'

Belgische topclubs wrijven zich in handen: 'Transfermarkt weer open gegooid'
Vrijdag 04 maart 2022 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt die tijdens de winterperiode één maand lang open was, is nu al een tijdje gesloten. Maar het zou zomaar kunnen dat die nu opnieuw open gaat.

En dat heeft alles te maken met de oorlog die momenteel woedt tussen Rusland en Oekraïne. Dat heeft natuurlijk ook zijn invloed op de sport en het voetbal, omdat heel wat trainers en spelers zich niet meer goed voelen in Rusland.

Volgens de Engelse krant The Guardian zou de Poolse voetbalbond de FIFA daarom verzocht hebben om de transfermarkt met onmiddellijke ingang opnieuw te openen voor spelers die Rusland willen verlaten. 

Het is nu afwachten hoe de wereldvoetbalbond daarop zal reageren, maar het zou in het licht van de oorlog geen onlogische ontwikkeling zijn, gezien heel wat voetballers zelf al opstappen bij hun respectievelijke Russische club.

Poll: Vind jij dat de transfermarkt opnieuw open moet voor Rusland?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024