Sterkhouder verrast iedereen bij Club Brugge: "Een stap in de goede richting"

Sterkhouder verrast iedereen bij Club Brugge:
Vrijdag 04 maart 2022 - 14:30   I   door Redactie

Analisten proberen de titelkandidaten te filteren uit de top vier of zelfs top vijf, maar het blijkt telkens een moeilijke opgave. Union en Club Brugge staan alleszins op elke lijst te pronken.

Dat hoeft natuurlijk niet te verbazen. Union staat momenteel zeven punten voor op eerste achtervolger Club Brugge. Bij Eleven Insiders sprak Simon Mignolet over de titelstrijd. Er werd hem gevraagd of hij liever eerste staat en achterom moet kijken of zelf moet achtervolgen.

"Ik had liever zeven punten voorsprong op Union gehad dan zeven punten achterstand", was zijn logische antwoord. Dankzij de winst tegen Antwerp verkleinde Club de achterstand met twee punten. "Het is maar zeven punten, dus dat is een stap in de goede richting", aldus Mignolet. "Het blijft een groot verschil", voegde hij er nog aan toe.

Gelukkig voor blauw-zwart moet Union het nog vier speeldagen tellen zonder Dante Vanzeir. Deniz Undav zou wel terugkomen uit schorsing. Het is belangrijk voor beide ploegen om geen steken meer te laten vallen. Club trekt zaterdag naar Seraing. Union neemt het buitenshuis op tegen KV Kortrijk.

Poll: Maakt Club Brugge kans op de titel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Antwerp  I  Seraing  I  KV Kortrijk

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024