'Frank Vercauteren kan verbazen met drastische wending in zijn carrière'

'Frank Vercauteren kan verbazen met drastische wending in zijn carrière'
Woensdag 02 maart 2022 - 18:00   I   door Redactie

Het is ondertussen al bijna een jaar dat Frank Vercauteren Antwerp vaarwel zei. Sindsdien zit hij zonder werk en de vraag is of dat nog gaat veranderen.

In Het Laatste Nieuws zegt Vercauteren nog op zoek te zijn naar een nieuwe club, maar geeft hij in één adem ook toe dat die zoektocht verre van eenvoudig verloopt. Vooral ook omdat hij nu in Rusland woont met vrouw en kind.

Dat is meteen ook de reden dat hij enkel in een land wil gaan werken waar hij gemakkelijk een visum kan krijgen om regelmatig zijn gezin te zien. Rusland, uiteraard, en ook Turkije en de Emiraten. Maar pakweg Engeland, Frankrijk of Qatar is ook mogelijk.

Maar Vercauteren is oud en wijs en vooral realistisch genoeg om te beseffen dat het ook niets kan worden. "Aangezien ik niet zomaar elke aanbieding aanvaard, kan het dat ik geen ploeg vind voor volgend seizoen. Dan zullen we zien welke beslissing ik neem."

Antwerp

Waarmee hij indirect aangeeft dat hij wel eens op pensioen zou kunnen gaan. Niet onlogisch gezien het feit dat hij er ondertussen toch al 65 is geworden. Daarmee zou Antwerp dus zijn laatste kunstje geweest zijn.

Poll: Denk je dat Vercauteren nog een club gaat trainen?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024