Genk herpakt zich en neemt na missen play-off 1 revanche tegen KV Kortrijk

Zondag 27 februari 2022 - 17:50   I   door Redactie

Het kalf is al verdronken, maar toch blijft KRC Genk na de zure nederlaag van vorige week op Anderlecht nog strijdbaar.

KRC Genk-KV Kortrijk 2-0

De eindstand stond al na de eerste helft op het scorebord. Onuachu opende de score met een rake kopslag, even later gaf hij de assist voor Paintsil. KV Kortrijk kon daar weinig tegenover stellen.

En dus was het feit dat de bezoekers bijna weer in de match kwamen enkel aan de thuisploeg te danken. Klungelig uitverdedigen van Lucumi leverde Messaoudi een huizenhoge kans op, maar Vandevoordt stond paraat.

Dat deed de Genkse doelman kort na rust nog eens over na een poging van Messaoudi. Aan de overkant schoot Sadick de 3-0 op Ilic. Ondanks ook nog andere kansen - ook voor KV Kortrijk - veranderde de score niet meer.

Poll: Denk je dat Genk nog Europees voetbal zal halen?