Meer details over rode kaart voor Vincent Kompany: "Wat er gezegd is" (VIDEO)

Meer details over rode kaart voor Vincent Kompany:
Zondag 27 februari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het ging zaterdagavond na OHL-Anderlecht meer over de uitsluiting van Vincent Kompany dan over het puntenverlies van paars-wit.

Dat een fout op Benito Raman niét gefloten werd en vervolgens Murillo uitgesloten werd voor een overtreding op een OHL-speler, deed de Anderlecht-trainer over de rooie gaan. Eerst geel en enkele seconden daarna rood. 

Op de beelden is inderdaad te zien dat Kompany fel tekeer gaat tegen scheidsrechter Erik Lambrechts. Hij toont zich verbaal agressief en stopt ook niet nadat hij een eerste keer geel krijgt. De vraag is natuurlijk of de ref niet te snel rood heeft getrokken.

"Ik vond de uitsluiting van Vincent een emotionele beslissing van de ref", verklaarde assistent-trainer Willem Weijs achteraf. "Vincent reageerde emotioneel en daar mag hij een waarschuwing voor krijgen."

"Nadien volgde dat tweede geel wel héél snel, al weet ik niet wat er gezegd is. Ik kan er dus niet over oordelen. In onze ogen werd voordien een duidelijke overtreding op Benito Raman niet gefloten."

Poll: Vind je dat die rode kaart voor Kompany er te snel gekomen is?

TAGS  I  OHL  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024