'Genk-fans worden helemaal gek: Publiekslieveling krijgt enorm goed nieuws'

'Genk-fans worden helemaal gek: Publiekslieveling krijgt enorm goed nieuws'
Zaterdag 26 februari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Elke supporter moedigt doorstroming van eigen jeugd aan, maar dat is niet bij elke club een certitude. Bij KRC Genk loopt er alvast eentje rond die er stilaan begint door te komen.

Luca Oyen is nog altijd maar 18 jaar, maar krijgt meer en meer kansen onder Bernd Storck. Gelukkig voor de winger roteert de Duitse coach er op los. Ook voor de wedstrijd tegen KV Kortrijk zal Storck ongetwijfeld heel wat wissels doorvoeren. De ene ter rotatie, de andere omdat het niet anders kan.

Zo lijkt het erop dat Théo Bongonda niet aan de wedstrijd zal starten. Volgens Het Belang van Limburg suggelt hij met een keelontsteking. "Hij moest daarvoor antibiotica nemen, waardoor hij niet voluit kon trainen. Dat maakt dat hij onzeker is voor de wedstrijd van zondag", zei Storck.

Dat betekent dat Oyen zich opnieuw mag opmaken voor een basisplaats. Zowel voor Oyen zelf als voor de fans klinkt dat als muziek in de oren. De jonkie speelde zich in de harten van de Genkse fans met zijn jeugdig enthousiasme en kwieke dribbels. De fans kunnen hem dus vermoedelijk zondag weer aan het werk zien.

Poll: Moet Oyen nog meer kansen krijgen van Storck?

TAGS  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024