'Kortrijk amuseert zich te pletter, Luka Elsner neemt voorschot op ontslag’

'Kortrijk amuseert zich te pletter, Luka Elsner neemt voorschot op ontslag’
Maandag 21 februari 2022 - 14:00   I   door Redactie

Wat gezegd van Luka Elsner? Met grote ambities zijn contract verbroken bij KV Kortrijk om grote sier te maken bij Standard, maar nu op de rand van de afgrond.

In die mate dat hij het allemaal niet meer weet. Of dat het hem niet meer kan schelen. Want hoe hij na de 1-0-nederlaag uithaalde naar zijn spelersgroep was ongezien. "Ze doen alsof ze alles geven, ze denken al snel dat ze geweldig hun best hebben gedaan, dat ze zichzelf pijn hebben gedaan, maar dat is helemaal niet zo."

Woorden waar ook Peter Vandenbempt van opschrok bij Radio Eén. "Dat is bepaald vernietigend. Hij leek woedend, machteloos en ook wel een beetje berustend. Het is toch het discours van een trainer die beseft dat hij gefaald heeft." Waarna de analist verwoordt wat iedereen voelt aankomen.

"Hij is met grote verwachtingen naar Standard gekomen en leek al een beetje een voorschot te nemen op wat eventueel een ontslag zou kunnen zijn." Vergelijkbaar met Mbaye Leye die moest opstappen. "We zijn een jaar verder en er is eigenlijk niets veranderd bij Standard."

Triest treurspel

Om te besluiten: "Elsner stapte zelf op bij KV Kortrijk - dat was helemaal niet zo netjes - omdat hij dacht in Luik bij een grote club met meer mogelijkheden terecht te komen, maar dat valt lelijk tegen. In Kortrijk amuseren ze zich te pletter en lonken ze nog naar de play-offs en in Luik is het toch een triest treurspel."

Poll: Ligt de neergang van Standard volgens jou aan Elsner?

TAGS  I  KV Oostende  I  Standard  I  KV Kortrijk  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024