'Déze ploeg is de grootste bedreiging voor Anderlecht naar play-off 1 toe'

'Déze ploeg is de grootste bedreiging voor Anderlecht naar play-off 1 toe'
Maandag 21 februari 2022 - 11:00   I   door Redactie

Anderlecht deed zondag met de overwinning tegen KRC Genk een gouden zaak in de strijd om play-off 1. Met nog zes matchen te gaan heeft het alles zelf in handen.

Feit: na zondag is KRC Genk definitief uit de race gekegeld. Tien punten achterstand, dat maken de Limburgers niet meer goed. Dus moet paars-wit vooral opletten voor andere teams die nog in de achtervolging zitten voor de mini-play-offs met vier.

KV Mechelen en AA Gent volgen op respectievelijk zes en acht punten. Maar - en dat is enorm belangrijk - beide ploegen hebben wel een wedstrijd minder gespeeld dan Anderlecht. Die achterstand kan dus teruggebracht worden tot respectievelijk drie en vijf punten. 

Bovendien moeten de Brusselaars nog náár Gent. Maar toch ziet journalist François Colin een andere club meer kans maken."KV Mechelen vormt nu de grootste bedreiging voor Anderlecht voor een plaats in play-off 1", concludeert hij in De Witte Duivel

Poll: Wie zie jij als grootste bedreiging voor Anderlecht?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024