Eden Hazard wordt plots verrassend met de vinger gewezen: "Het is zijn schuld"

Eden Hazard wordt plots verrassend met de vinger gewezen:
Maandag 21 februari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Er is even een opflakkering geweest, maar ondertussen gaat het weer van kwaad naar erger met Eden Hazard bij Real Madrid.

Vooral door toedoen van trainer Carlo Ancelotti, die duidelijk niet van onze landgenoot moet weten, al helpt het natuurlijk ook niet als Hazard bij de weinige speelgelegenheden die hij krijgt zijn ploeg mee in de miserie steekt.

En dat is ook wat Gert Verheyen gezien heeft in de Champions League-match van vorige week op het veld van PSG. Daar moesten de Madrilenen in de toegevoegde tijd alsnog een doelpunt toestaan. 

En zegt Verheyen in Het Nieuwsblad: "Als Hazard diep gaat, dan valt die goal van Mbappé niet. Eigenlijk is het dus zijn schuld dat PSG scoort. Dat is een heel strenge beoordeling, maar kijk er nog eens naar." Waarna de analist de fase tot in detail uitlegt.

Achter het steunbeen

"Hazard kan diep gaan op links, maar hij komt in de bal en begint aan de middellijn te chipoteren met Kroos. Hij geeft daar zelfs een bal achter zijn steunbeen. Het is de laatste minuut! Loopt hij richting cornervlag, dan komt die aanval van PSG er niet meer."

Poll: Vind je dat Verheyen gelijk heeft?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024