'Ex-smaakmaker van Club verovert Spanje en maakt zich op voor knaltransfer'

'Ex-smaakmaker van Club verovert Spanje en maakt zich op voor knaltransfer'
Zaterdag 19 februari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Onze competitie staat erom bekend een springplank te zijn naar een Europese topcompetitie. Ook Arnaut Danjuma gebruikte onze competitie om daarna naar de Premier League te trekken.

De Nederlandse winger speelde 25 wedstrijden in het shirt van Club Brugge. Hij wist daarin 6 keer te scoren en leverde ook nog eens 4 assists af. Hij liet bij Club ook al zien dat hij het potentieel had om het te schoppen tot een Europese topclub.

Maar daar was het in 2019 nog iets te vroeg voor. Hij trok naar het Engelse Bournemouth en versierde twee jaar later een mooie transfer naar het Spaanse Villareal. Door een blessure kon hij daar dit seizoen een hele tijd niet spelen, maar hij lijkt helemaal terug te zijn.

Zaterdag kende Villareal namelijk geen problemen met Granada. Ze wonnen de wedstrijd met 1-4 en daar had Danjuma een groot aandeel in. Hij scoorde een hattrick. Er bestaat geen twijfel over dat hij snel bij een Europese topclub zal terechtkomen. Zijn marktwaarde wordt geschat op amper 40 miljoen euro.

Poll: Heeft Danjuma genoeg kwaliteiten om het te maken bij een Europese topclub?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bournemouth  I  Villareal  I  Granada

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023