Charles De Ketelaere krijgt uit onverwachte hoek plots extra druk opgelegd

Charles De Ketelaere krijgt uit onverwachte hoek plots extra druk opgelegd
Vrijdag 18 februari 2022 - 12:30   I   door Redactie

Charles De Ketelaere is een van de grootste talenten op de Belgische velden. Er lijkt een mooie toekomst voor hem weggelegd, maar het zal belangrijk worden welke volgende stap hij zal nemen.

Nu iedereen zijn mening begint te geven, kan het bijna niet anders dat de nuchtere De Ketelaere toch ook wat onder druk komt te staan. Zeker nu het gaat over zo'n cruciaal moment in zijn carrière. Zo denkt ook Antwerp-coach Brian Priske erover.

"Natuurlijk ben ik ook fan van Charles De Ketelaere", zei hij bij Eleven Insiders. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar als ik hem zie spelen krijg ik er een goed gevoel bij. Hij maakt namelijk slimme keuzes op het veld." Tenslotte voegde hij er nog aan toe dat de volgende keuze (zijn volgende club) enorm belangrijk is.

Leicester City en Milan zijn de meest concrete clubs, maar in principe houden zowat alle Europese topclubs zijn prestaties in de gaten. Het staat alleszins vast dat Club Brugge serieus wat geld gaat ontvangen voor het goudhaantje. Ze zouden minstens 35 miljoen euro vragen.

Poll: Kan Charles De Ketelaere best eerst nog een tussenstap voorzien bij een Europese subtopper?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Leicester City  I  Antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024