Antwerp-fans schrikken op na verrassende uitspraken van Radja Nainggolan

Antwerp-fans schrikken op na verrassende uitspraken van Radja Nainggolan
Donderdag 17 februari 2022 - 12:30   I   door Redactie

Antwerp is opnieuw bezig aan een sterk seizoen. Ze staan knap tweede in de competitie en volgen op amper zeven punten van leider Union. Desondanks moeten ze toch rekening houden met een vertrek van sterkhouder Radja Nainggolan.

Il Ninja maakte vorige zomer transfervrij de overstap van Inter naar de Great Old. Sindsdien is hij er uitgegroeid tot een absolute sterkhouder op het middenveld. Voetballend kende hij uiteraard betere jaren. Bij Antwerp is hij ook naast het veld belangrijk voor de ploeg. De jonkies steken veel op van zijn ervaring.

Het is echter maar de vraag of ze nog lang van zijn ervaring kunnen genieten. Bij OCW Sports gaf hij immers aan dat hij een terugkeer naar AS Roma wel ziet zitten. Op zich hoeft dat niet te verbazen, want hij maakte er nooit een geheim van dat hij er enorm gelukkig was.

Het zou wel vreemd zijn als AS Roma hem effectief terughaalt naar de Italiaanse hoofdstad, maar met zijn uitspraken zet hij de deur voor een transfer wel op een kier. Enkele Europese subtoppers zouden een ervaren speler als Nainggolan alleszins goed kunnen gebruiken.

Poll: Denk je dat Radja Nainggolan zijn carrière afsluit bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  AS Roma  I  Inter

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022