'Verrassende wending: Eden Hazard duwt Carlo Ancelotti naar de uitgang'

'Verrassende wending: Eden Hazard duwt Carlo Ancelotti naar de uitgang'
Dinsdag 15 februari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Eden Hazard en Carlo Ancelotti zullen nooit goede vrienden worden. De Italiaanse coach heeft het niet zo op de Rode Duivel. Hazard werd met hoge verwachtingen binnengehaald, maar spelen mag hij amper van Ancelotti.

Bij El Chiringuito meldden ze vorige week nog dat het bestuur Ancelotti om uitleg vroeg omtrent de situatie van Hazard. Ze hebben natuurlijk niet voor niets 115 miljoen euro opgehoest voor de Rode Duivel. Hazard zou weinig spelen om hem te sparen voor de Champions League-wedstrijd tegen PSG van dinsdag.

Iedereen had dus verwacht dat hij dinsdagavond in de basis zou staan, maar niets is minder waar. Opnieuw moet Hazard genoegen nemen met een plaats op de bank. Karim Benzema is nog geblesseerd, maar tegen de wil van de medische staf in zette Ancelotti hem toch in de basis.

De Italiaanse coach kan er dus maar beter voor zorgen dat ze dinsdag winnen tegen PSG. Anders zou er wel eens een bom kunnen ontploffen in de kleedkamer én in de bestuurskamer bij de Koninklijke. Dan zou het wel eens over en out kunnen zijn voor Ancelotti.

Poll: Wie zal het eerst vertrekken bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024