Olivier Deschacht ziet opvallende reden voor situatie Hazard: "Ik werd zot"

Olivier Deschacht ziet opvallende reden voor situatie Hazard:
Dinsdag 15 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Eden Hazard komt nog amper van de bank bij Real Madrid. Het is al maanden hét gespreksonderwerp bij de Koninklijke. Er wordt met de vinger gewezen naar Carlo Ancelotti, maar Olivier Deschacht denkt er het zijne van.

De Rode Duivel krijgt amper kansen van Carlo Ancelotti. De Italiaanse coach gaf nochtans aan dat Hazard fit is, dus is het gissen naar de échte reden van zijn bankzittersstatuut. "Da's echt pijnlijk. Daar moet toch iets gebeurd zijn?", veronderstelde Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Kan niet anders", bevestigde Boskamp.

Tegen Athletic Bilbao mocht hij opwarmen, maar na de opwarming stuurde Ancelotti hem gewoon weer naar de bank. "Hij werd gewoon voor lul gezet door Ancelotti", zei Boskamp daarover. Dinsdag speelt Real Madrid in het Parc des Princes. Afwachten of hij dan wél een kans krijgt.

Olivier Deschacht had zo zijn eigen mening over de situatie van Hazard. "Ik werd destijds zot als ik op de bank zat. Alleen denk ik niet dat Eden zich vervolgens pijn doet op training. Dat hij eens echt in het rood gaat", aldus de ex-speler van Anderlecht. Zou het dan tóch aan Hazard zelf liggen?

Poll: Bij wie ligt de fout volgens jou?

TAGS  I  Real Madrid  I  Anderlecht  I  PSG  I  Athletic Bilbao  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024