'Real Madrid gaat na Hazard en Courtois nog derde Rode Duivel vastleggen'

'Real Madrid gaat na Hazard en Courtois nog derde Rode Duivel vastleggen'
Maandag 14 februari 2022 - 12:30   I   door Redactie

Je moet ze bij Real Madrid niet meer overtuigen van de Rode Duivels. Eden Hazard mag dan een tegenvaller zijn, met Thibaut Courtois hebben ze overredingskracht genoeg.

Misschien daarom dat de Koninklijke volgens Spaanse media zijn oog heeft laten vallen op... Jason Denayer. De verdediger is komende zomer einde contract bij Lyon, aarzelt fel om bij te tekenen en aast eigenlijk op een nieuwe uitdaging. Dan zit je bij Real Madrid wel goed natuurlijk.

Dat beseffen ze ook bij Lyon. "Jason wil eerst zijn revalidatie afwerken", verklaarde voorzitter Jean-Michel Aulas recent in de Franse pers. "Er bestaat nog een kans dat hij zal bijtekenen. Maar we anticiperen ook en dus hebben we al enkele andere pistes geactiveerd." Duidelijke taal.

Denayer zit dus in de luxepositie dat hij zijn nieuwe club helemaal zelf kan uitkiezen. Aan belangstelling geen gebrek alleszins, want er is ook sprake van Juventus, Newcastle, Napoli en Barcelona. In deze financieel moeilijke tijden zijn contractvrije spelers duidelijk in trek.

Keuze

Maar in Spanje zien ze Denayer dus als derde Rode Duivel plaatsnemen aan de zijde van Thibaut Courtois en Eden Hazard. Al valt het te betwijfelen dat die laatste volgend seizoen nog rondloopt in het witte shirt van Real. Het zal de keuze van Denayer niet beïnvloeden.

 

Poll: Denk je dat Denayer goed genoeg is voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Lyon

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024