'Concurrent zorgt voor mysterieuze wending rond Eden Hazard bij Real Madrid'

'Concurrent zorgt voor mysterieuze wending rond Eden Hazard bij Real Madrid'
Donderdag 10 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Eden Hazard maakt moeilijke tijden mee bij Real Madrid. Hij krijgt zich maar niet in de ploeg geknokt. Carlo Ancelotti weigert hem geregeld kansen te geven en dat valt natuurlijk ook op bij zijn ploegmaats.

Winger Marco Asensio gaf in een gesprek met El Larguero meer uitleg over de situatie van de Rode Duivel. "Ik voel dat hij al een tijdje fit is. Hij traint goed en wil Real Madrid veel plezier bezorgen", begon hij hoopvol. Dat zijn echter ook de woorden die zijn coach al meermaals uitsprak.

Wat volgde was een mysterieuze uitspraak. "Er zijn veel dingen gebeurd, waaronder blessures. Je moet het hem zelf vragen, op een dag zal hij wel alles vertellen", aldus de concurrent van Hazard. Er zijn dus toch nog achterliggende redenen voor het gebrek aan speelminuten bij de Koninklijke.

Het bestuur zou niet tevreden zijn met de manier waarop Carlo Ancelotti met hem omgaat. De Italiaanse coach beweerde dan weer dat Hazard gespaard wordt voor de Champions League. Dinsdag nemen ze het namelijk op tegen PSG.

Poll: Speelt Hazard volgend seizoen nog bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  PSG

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024