Vanhaezebrouck met de handen in het haar: mogelijk halve A-ploeg buiten strijd tegen RC Genk

Vanhaezebrouck met de handen in het haar: mogelijk halve A-ploeg buiten strijd tegen RC Genk
Woensdag 08 maart 2017 - 18:15   I  

De wedstrijd tussen AA Gent en RC Genk in de Europa League wordt enigszins vreemd, weet ook Hein Vanhaezebrouck. Op de persconferentie aan de vooravond van de wedstrijd kon hij er nog mee lachen.

“Ik ben alvast bij dat ik iemand van de UEFA in de perszaal zie zitten. Dan ben ik er tenminste zeker van ben dat we aan de vooravond van een Europa League-wedstrijd staan”, lachte hij. “Het is een ongewoon gegeven. In de voetbalgeschiedenis is het heel zeldzaam dat twee Belgische teams elkaar Europees treffen. Het kon anders geweest zijn, maar het lot bepaalde nu eenmaal dat Genk onze komende tegenstander is. Het geeft het allemaal een ander gevoel, maar we gaan de match zeker serieus aanpakken."

Gent zit met heel wat blessuregevallen. "Ik zit met een aantal twijfelgevallen binnen de selectie. Renato Neto en Danijel Milicevic zijn er zeker niet bij en ook achter de namen van Moses Simon, Brecht Dejaegere en Nana Asare staan serieuze vraagtekens." Vooral op het middenveld zit Gent in de problemen als naast Neto ook nog Dejaegere uitvalt. Mogelijk krijgt de 17-jarige Louis Verstraete zo zijn eerste basisplaats.

TAGS  I  aa gent  I   hein vanhaezebrouck  I   rc genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024