'Club heeft genoeg gezien en laat nóg een miljoenenaankoop vertrekken'

'Club heeft genoeg gezien en laat nóg een miljoenenaankoop vertrekken'
Vrijdag 04 februari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge haalde in de zomer heel wat spelers in huis en had daar ook de nodige miljoenen voor over. Niet elke transfer kan overtuigen en dus wordt er gezocht naar een oplossing.

Dat geldt ook voor de Fransman Faitout Maouassa. Zijn fysieke tests waren naar verluidt al ronduit slecht en ook op het veld viel hij telkens door de mand. Club betaalde nochtans 4 miljoen euro aan Stade Rennes voor de verdediger. Hij komt niet meer voor in de plannen van blauw-zwart.

Dat wordt nog duidelijker door de transferplannen van de regerende landskampioen. Naar verluidt willen ze uitpakken met Ridvan Yilmaz. De 20-jarige linkervleugelverdediger speelt al heel zijn leven bij Besiktas en Club zou in de zomer 5 miljoen euro willen neerleggen voor de Turk.

Dat zou meteen einde verhaal betekenen voor Maouassa. Schreuder ziet in hem pas de vierde optie om de linkerwingback te bezetten. Noa Lang, Eduard Sobol en Fede Ricca krijgen allemaal de voorkeur. Benieuwd hoeveel ze nog kunnen recupereren van de 4 miljoen euro.

Poll: Vreemd dat Club 4 miljoen euro betaalde voor Maouassa?

TAGS  I  Club Brugge  I  Besiktas  I  Stade Rennes

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023