Coach Alfred Schreuder sust Club-fans: "Hij geeft ons ook heel veel"

Coach Alfred Schreuder sust Club-fans:
Vrijdag 28 januari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Alfred Schreuder had ongetwijfeld meer verwacht van de topper tegen Union. Stanley Nsoki maakte opnieuw geen al te beste beurt.

Van Het Nieuwsblad kreeg hij een 3 op 10. "Ontzettend slechte match. Een mistasten leidde bijna tot de 0-1 en gaf ook minstens vier laterale ziekenhuisballen. Werd keer op keer gerold", was hun analyse van de topaankoop van 6,5 miljoen euro. Ook de supporters uitten hun ongenoegen op Twitter.

Ook Alfred Schreuder zag dat hij ondermaats presteerde. "Ik vond hem op het einde van de tweede helft ongelukkig spelen. Hij ziet er ook bij hun eerste kans niet goed uit", aldus de coach bij Het Laatste Nieuws. "Uiteindelijk ben ik verantwoordelijk. Ík stel hem op."

Maar toch vindt hij dat de Club-fans hem moeten sparen. "Stan geeft ons ook heel veel. Ik heb veel vertrouwen in die jongen. Ik blijf dat ook behouden", was hij duidelijk. "Omdat hij ongelooflijk veel potentieel heeft. Zijn verbeterpunt: geconcentreerder blijven op sommige momenten. Hij weet zelf ook wel dat het beter moet."

Poll: Is Stanley Nsoki een miskoop van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022