Union-sterkhouder haalt stevig uit na topper: "Speelden tegen twaalf man"

Union-sterkhouder haalt stevig uit na topper:
Vrijdag 28 januari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Donderdag speelden Club Brugge en Union 0-0 gelijk. Na afloop worden gewoonlijk enkele spelers gevraagd of ze voor de camera hun zegje willen komen doen, maar Deniz Undav bood zichzelf aan. Er moest hem duidelijk iets van het hart.

Andere spelers als Dante Vanzeir, Casper Nielsen en Simon Mignolet gaven aan dat ze wel konden leven met een gelijkspel, maar dat was niet het geval voor Deniz Undav. Hij wou het vooral hebben over scheidsrechter van dienst Lawrence Visser.

"We verdienden te winnen. We speelden hier vanavond tegen 12 man", was de spits scherp bij Eleven Sports. "Het is moeilijk om tegen Club Brugge te spelen, zeker als de ref aan hun kant staat. Elke fout die wij maakten, leverde geel op. Je kon niet met de scheidsrechter communiceren."

Spitsbroeder Dante Vanzeir stond langs de Duitse spits toen hij zijn gal aan het spuwen was. Het was duidelijk van zijn gezicht af te lezen dat ook hij vond dat Undav zich beter wat had ingehouden. "Er komt weer snel een belangrijke match aan", lachte Vanzeir nog.

Poll: Wat vond jij van de prestatie van scheidsrechter Lawrence Visser?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022