'Woedende Antwerp-preses Paul Gheysens wil wraak en AA Gent laten boeten'

'Woedende Antwerp-preses Paul Gheysens wil wraak en AA Gent laten boeten'
Vrijdag 28 januari 2022 - 16:30   I   door Redactie

Antwerp beleeft een topseizoen. Het staat derde en met nog een inhaalmatch tegoed zelfs tweede. Maar voor de razend ambitieuze voorzitter Paul Gheysens is zelfs dat niet goed genoeg.

Dat bleek uit zijn reactie na het povere gelijkspel tegen STVV afgelopen dinsdag. Gheysens ging na de wedstrijd de kleedkamer in en kaartte onder meer het gebrek aan inzet en een gebrek aan leiderschap aan.

"Zijn uithaal was stevig", schreef Het Laatste Nieuws. "Enkelingen keken verschrikt op. Maar iedereen besefte dat zo'n wake-upcall nodig was. Nadien was het zelden zo stil in de catacomben van de Bosuil." De grote vraag achteraf was waarom de preses furieus was.

Maar ook daar wist de krant het antwoord op. En die ligt in de topper van komende zondag op AA Gent. Want het ligt Gheysens als baas van bouwbedrijf Ghelamco nauw aan het hart dat zijn ploeg in Gent en vooral in de... Ghelamco Arena een ander gezicht laat zien.

Revanche

"Voor de club, voor de Antwerp-fans, voor de voorzitter in zijn thuisbasis. Zijn timing om de boel op scherp te zetten, is niet toevallig", onthult Het Laatste Nieuws. "Orde op zaken in aanloop naar wat voor hem een speciale wedstrijd is." De revanchegevoelens na STVV zouden AA Gent dus wel eens slecht kunnen bevallen.

Poll: Snap je dat Gheysens een scherp Antwerp wil zien in de Ghelamco Arena?

TAGS  I  Antwerp  I  STVV  I  AA Gent

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022