Toptalent baalt als een stekker: "Ik was beter naar Club Brugge gegaan"

Toptalent baalt als een stekker:
Donderdag 27 januari 2022 - 21:00   I   door Redactie

Bryan Reynolds trekt voor een half seizoen van AS Roma naar KV Kortrijk, maar ook Anderlecht en Club Brugge hadden interesse in de Amerikaanse verdediger. Hij wou zeker zijn van een basisplaats en koos daarom voor Kortrijk.

Bij Het Laatste Nieuws heeft hij het over vorige zomer. Hij trok toen van Dallas naar AS Roma. "Voor ik naar Rome ging, had Club Brugge vergaande interesse in me. Ik kon toen naar Rome, Juventus, Milan, Inter, Club Brugge, Marseille... Ik had veel opties", aldus Reynolds.

"Club Brugge was misschien een betere keuze geweest achteraf gezien, maar ik wou het op het hoogste niveau proberen", jammerde hij. "Bij Juventus kon ik meer verdienen dan bij Roma, maar ik had het gevoel dat Rome me echt wou binnenhalen."

Ook Anderlecht had deze mercato interesse in de vleugelback. "Ze wilden me er graag bij, maar Murillo moest eerst vertrekken", aldus de Amerikaan. "Uiteindelijk bleef hij en zocht ik een club waar ik zeker ging spelen. Zo ben ik hier in Kortrijk beland."

Poll: Had Club Brugge hem goed kunnen gebruiken?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AS Roma  I  Juventus  I  Milan  I  Inter  I  Marseille  I  Dallas

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023