Filip Joos maait twee Anderlecht-sterkhouders én Kompany helemaal onderuit

Filip Joos maait twee Anderlecht-sterkhouders én Kompany helemaal onderuit
Donderdag 27 januari 2022 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht had woensdag een goede zaak kunnen doen als het won van Cercle Brugge. Antwerp speelde gelijk tegen STVV en Union en/of Club Brugge zullen ook punten laten liggen in hun onderlinge duel. Anderlecht verloor echter met 0-2.

De omstandigheden zaten ook niet echt mee. In de 25ste minuut werd Wesley Hoedt na een VAR-interventie van het veld gestuurd. Ook die andere centrale verdediger Lisandro Magallán laat zich geregeld betrappen op een foutje.

"Ik blijf toch met grote ogen kijken naar die Magallán. Hoe kan een topverdediger als Kompany voor zo'n speler gaan?", vroeg Joos zich af bij de podcast 90 minutes. "Een centraal duo samen met Hoedt, dat werkt nooit, zeker niet zodra er snelheid aan te pas komt."

Nadat hij zijn beklag deed over Magallán en Kompany was Hoedt aan de beurt. "Hoedt moeten we nu ineens top vinden, maar het is niet omdat je vijf goeie matchen hebt gespeeld dat je aan een goed seizoen bezig bent", aldus Joos. "Harwood-Bellis is in mijn ogen beter dan die twee. Als centraal duo is dat niet goed genoeg."

Poll: Is het duo Magallán-Hoedt inderdaad te zwak voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge  I  Antwerp  I  STVV  I  Union  I  Club Brugge

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022