Cercle-sensatie Rabbi Matondo kan verrassend naar Belgische topclub verhuizen

Cercle-sensatie Rabbi Matondo kan verrassend naar Belgische topclub verhuizen
Woensdag 26 januari 2022 - 15:00   I   door Redactie

Dé ploeg van het moment - naast leider Union uiteraard, moet wel Cercle Brugge zijn. Maar liefst zeven zeges op acht matchen. Met vooral dank aan sneltrein Rabbi Matondo. Maar voor hoelang nog?

Want het laat zich raden dat de 21-jarige Welshman zich op de radar gezet heeft van heel wat clubs. Matondo wordt door Cercle Brugge gehuurd van Schalke 04 en groen-zwart heeft ook een aankoopoptie bedongen, maar de kans dat hij komend seizoen elders speelt is vrij groot.

In makelaarskringen valt nu te horen dat dat toch nog in de Jupiler Pro League zou kunnen zijn, want dat er verschillende Belgische topclubs zich aan het roeren zijn. Het valt natuurlijk af te wachten hoeveel de flankaanvaller moet kosten, maar dan nog.

Want zowat iedereen is nu overtuigd van het potentieel van Matondo, die niet voor niets op zijn vijftiende werd weggeplukt door Manchester City. De wetenschap dat hij sowieso met een meerwaarde zal kunnen doorverkocht worden, zet nu tot actie aan. Afwachten om welke clubs het gaat.

Poll: Denk je dat Matondo volgend seizoen nog in België speelt?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022