Antwerp laat zich verrassen door STVV en verliest twee sterkhouders

Antwerp laat zich verrassen door STVV en verliest twee sterkhouders
Dinsdag 25 januari 2022 - 20:35   I   door Redactie

Antwerp stond derde in het klassement, terwijl STVV genoegen moest nemen met de elfde plaats. Dinsdagavond namen ze het tegen elkaar op. Antwerp liet kostbare punten liggen.

Antwerp-STVV 1-1

Een eerste poging op doel viel pas te noteren in de 23ste minuut. Niet toevallig kwam die op naam van Michael Frey, maar Russo won het duel. Een tiental minuten later ging De Laet met de bal aan de haal, diende in bij Balikwisha en die trapte knap binnen.

Vijf minuten voor de rust werd Benson geblesseerd naar de kant gehaald. Net daarna leverde Gerkens zomaar in, waardoor STVV bijna kon profiteren. Hayashi knalde onbesuisd over. Antwerp ging rusten met een 1-0-voorsprong.

In de tweede helft was het STVV dat eerst kon dreigen... en scoren. Hara tikte een gedevieerde corner in doel. Ook Ritchie De Laet moest daarna nog geblesseerd naar de kant. Opnieuw een serieuze tegenvaller voor Antwerp dus. Samatta kon vijf minuten voor tijd nog koppen, maar de bal ging net over.

Antwerp laat zo de kans liggen om druk te zetten op Club Brugge en Anderlecht. De Great Old heeft nu evenveel punten als Club, dat donderdag de topper tegen Union speelt.

Poll: Maakt Antwerp kans op de titel?

TAGS  I  Antwerp  I  STVV

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022