Marc Degryse is keihard: "Als Club geen kampioen wordt, is híj de reden"

Marc Degryse is keihard:
Dinsdag 25 januari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge liet zondag kostbare punten liggen tegen Standard. En dat terwijl Union nog eens uitpakte met Mazzu-time tegen KRC Genk. Marc Degryse ziet één groot probleem bij blauw-zwart.

En dat werd dit seizoen al vaker aangekaart. "Als Club dit jaar géén kampioen wordt, heeft dat één reden: het gebrek aan een goeie centrale verdediger met internationale klasse", zei Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Want ook al was het voetbal tegen Standard oké, Club blijft achterin kwetsbaar."

De ex-Rode Duivel vindt dat vooral Stanley Nsoki te weinig brengt. "Nsoki's kwaliteiten als voetballer zijn beter dan die in zijn hoofd. Hij is niet stabiel genoeg", aldus Degryse. "Maak het dan ook niet te moeilijk voor hem. Uitvallen naar de linkerflank in balverlies en opbouwen met drie is blijkbaar een beetje te veel gevraagd."

Topper

En dat zou wel eens voor problemen kunnen zorgen voor de topper van donderdag tegen Union. Jack Hendry is vermoedelijk geschorst, of Club zou in beroep moeten gaan. Schreuder zal dus sowieso al moeten puzzelen. Het valt te betwijfelen of hij het zich nog moeilijker gaat maken door Nsoki er ook nog af te halen.

Poll: Is Nsoki goed genoeg om bij Club Brugge te spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Union  I  KRC Genk

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022