WK zorgt voor verrassende wending in transferdossier Charles De Ketelaere

WK zorgt voor verrassende wending in transferdossier Charles De Ketelaere
Maandag 24 januari 2022 - 17:30   I   door Redactie

Club Brugge heeft er zich al bij neergelegd dat het komende zomer sowieso Noa Lang zal kwijt zijn en ook met een vertrek van Charles De Ketelaere zitten de Bruggelingen in het hoofd.

Maar het zou wel eens anders kunnen uitdraaien. Want hoewel de aanvaller bij heel wat Europese topclubs op het verlanglijstje staat en het vast staat dat er komende zomer bij Club Brugge verschillende voorstellen in de bus zullen vallen, is een exit nog geen zekerheid.

Want in en rond het oefencomplex valt te horen dat blauw-zwart er alles aan doet om De Ketelaere te overtuigen om zeker nog één jaar te blijven. Zodat hij kan uitgroeien tot een dragende speler en vervolgens met grote trom kan vertrekken. Winst voor beide partijen.

Daarbij zou de belofte gemaakt worden dat CDK in de zomer van 2023 sowieso weg mag. De gedachtengang erachter is dat De Ketelaere zich bij Club beter kan voorbereiden op het WK in november, waar een transfer en de bijhorende aanpassingen anders te veel energie zouden vergen.

Champions League

Naar verluidt heeft de speler - met het WK in het achterhoofd - absoluut oren naar die redenering, zeker als Club Brugge zich voldoende versterkt en hij volgend seizoen opnieuw kan schitteren in de Champions League. Dan wel eerst nog kampioen worden natuurlijk.

Poll: Zal De Ketelaere een beter WK spelen als hij nog blijft volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 27 mei 2022

donderdag 26 mei 2022

woensdag 25 mei 2022