Anderlecht verrast Club compleet met gebaar voor onfortuinlijke Bruggeling

Anderlecht verrast Club compleet met gebaar voor onfortuinlijke Bruggeling
Maandag 24 januari 2022 - 12:45   I   door Redactie

Ze mogen dan aartsrivalen zijn, dat wil niet zeggen dat er tussen Anderlecht en Club Brugge geen ruimte is voor wat menselijkheid. Dat werd recent nog eens bewezen.

Want toen een week geleden in de vrouwenmatch tussen Anderlecht en Club Brugge de blauw-zwarte sterkhoudster Febe Vanhaecke zwaar geblesseerd uitviel met een knieletsel, was Anderlecht er als de kippen bij om steun te betuigen.

Meer bepaald éénmalig Rode Duivel Hannes Delcroix die in naam van zichzelf en heel Anderlecht een hartverwarmende brief stuurde naar Vanhaecke. Geen toeval, want de verdediger weet als geen ander wat blessures en revalidaties inhouden.

Dag Febe,
Eerst en vooral hoop ik dat de blessure en de revalidatie voor jou zullen meevallen. Zelf heb ik ook tot twee keer toe het voorbije jaar lange tijd aan de kant gestaan door een knieblessure. Ik weet dat de weken die komen niet altijd eenvoudig zullen zijn, maar het is belangrijk om het hoofd niet te laten hangen. Omring je goed met familie en vrienden, met de medische staf op de club en houd altijd dat ultieme doel voor ogen. Zo zal je binnenkort ongetwijfeld jouw vertrouwde positie kunnen innemen. Trouwens, wij verdedigers kunnen al eens tegen een stootje. Alles komt goed. Warme groeten en een spoedig herstel gewenst van heel de club.
Hannes Delcroix

Poll: Vind je dit een mooi gebaar?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 27 mei 2022

donderdag 26 mei 2022

woensdag 25 mei 2022