Transfermarkt LIVE: De Ketelaere jaar extra bij Club, Lang naar Premier League?

Transfermarkt LIVE: De Ketelaere jaar extra bij Club, Lang naar Premier League?
Maandag 24 januari 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge rekent erop Charles De Ketelaere te overtuigen nog een extra jaar te blijven. Met de belofte dat hij in 2023 sowieso weg kan en een vlotte voorbereiding naar het WK in november als glijmiddel.

*Noa Lang heeft voor zichzelf een grens gesteld als het op zijn transfer naar het buitenland van komende zomer aankomt. Hij wil naar een club waar voor de prijzen gespeeld wordt. Arsenal, dat al interesse toonde, is het minimum.

*Antwerp onderhandelt met Eupen-spits Julien Ngoy over een voorcontract om hem komende zomer transfervrij binnen te halen.

*Club Brugge gaat een monsterbod van zeven miljoen euro neerleggen om de Deense flankaanvaller Andreas Skov Olsen definitief weg te halen bij Bologna.

*Standard blijft zich roeren op de transfermarkt. De Rouches willen met de Nederlandse linksachter Mitchell Dijks van Bologna een vijfde winteraanwinst aantrekken.

*Bondscoach Roberto Martinez gaat definitief niet vertrekken naar Everton, dat alle hoop heeft laten varen en mikt op een andere trainer.

*Christian Eriksen staat op het punt om voor zes maanden te tekenen bij Brentford met optie op nog een extra jaar. Voor de Deen zou het na zijn hartfalen en zijn verplichte exit bij Inter een nieuwe kans zijn.

Poll: Denk je dat Lang meteen kan meedraaien bij een club als Arsenal?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022