Vandenbempt heeft slecht nieuws: "Club gaat met risicopiloot rekening betalen"

Vandenbempt heeft slecht nieuws:
Maandag 24 januari 2022 - 11:15   I   door Redactie

23 speeldagen ver beginnen de contouren van de competitie zich toch al af te tekenen. En de voornaamste is dat Union wel degelijk gaat meestrijden voor de titel. Maar ook dat Club het moeilijk gaat krijgen.

Vooral omdat tegen Standard nog maar eens hét probleem van dit seizoen werd blootgelegd: de wankele Brugse defensie. Met als resultaat maar liefst dertig (!) tegendoelpunten. En dus houdt Peter Vandenbempt zijn hart vast voor de topper tegen Unon van donderdag.

"Als je ziet hoe Standard eigenlijk bijna keer op keer toch voor grote of kleinere dreiging kon zorgen op de tegenaanval. Dan is dat toch bepaald niet geruststellend met het oog op Union." Waarna de commentator bij Sporza één verdediger met de vinger wijst.

"De afspraken om Lang dan op de linkerkant voorin te houden en met vier te verdedigen, die had Stanley Nsoki niet zo goed begrepen. Die Nsoki vind ik trouwens nog altijd een risicopiloot", is hij niet mals voor de centrale verdediger. Maar dan moest het slechtste nieuws nog komen.

Nog wat anders

"Als er één ploeg is die kan counteren, is het Union. Als Club Brugge tegen Union, Undav en Vanzeir niet beter en scherper verdedigt, dan gaat het toch de rekening betalen, want dat duo is toch nog wat anders dan de spitsen van Standard." Zeg dat Vandenbempt het gezegd heeft.

Poll: Denk je dat Club Brugge tegen Union de nul zal kunnen houden?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Union

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022