Zware domper voor Club: Bruggelingen zien smaakmaker meteen vertrekken

Zware domper voor Club: Bruggelingen zien smaakmaker meteen vertrekken
Zondag 23 januari 2022 - 18:33   I   door Redactie

Alsof Club Brugge nog niet genoeg baalde na het zure puntenverlies op Standard lekte de na de match ook nog eens uit dat het zijn pas gearriveerde versterking alweer kwijt is.

Want na de match tegen de Rouches lekte uit dat de Bruggelingen een maand lang niet meer op Tajon Buchanan kan rekenen. "Straks moet Club Brugge het maar liefst vier wedstrijden zonder de wintertransfer stellen", schrijft Het Laatste Nieuws immers.

"Net hij die een alternatief vormt voor De Ketelaere en Lang, de smaakmakers van wie blauw-zwart voor Nieuwjaar maar al te afhankelijk is geweest." Concreet vertrekt Buchanan eerstdaags richting Canada, waar hij met zijn nationale ploeg voor belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden staat.

Waardoor de kampioen zijn flankaanvaller zal moeten missen in de topper tegen leider Union, de match op KV Kortrijk en zowel de beker- als de competitiematch van Club Brugge tegen AA Gent. Een kwaliteitsvermindering die zijn sporen kan achterlaten.

Assist

Dat bewees Buchanan zondag nog eens tegen Standard. Hij was het die tijdens de rust kwam invallen voor Mats Rits en ploegmaat Bast Dost knap de 2-2-gelijkmaker voorschotelde. Op dat beeld zullen de Club-fans dus nog even moeten wachten.

Poll: Denk je dat het vertrek van Buchanan Club punten zal kosten?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024