Anderlecht loopt onverwachts miljoenentransfer mis, Club Brugge lacht in vuistje

Anderlecht loopt onverwachts miljoenentransfer mis, Club Brugge lacht in vuistje
Zondag 23 januari 2022 - 13:30   I   door Redactie

In principe hebben topclubs altijd een streepje voor als het op transfers aankomt, maar af en toe is er toch nog een verrassende wending. Zoals met Club Brugge en Anderlecht bijvoorbeeld.

Beide clubs lagen immers lang met elkaar in strijd om de 20-jarige rechtsachter Bryan Reynolds binnen te halen. AS Roma wou het Amerikaanse talent absoluut verhuren zodat hij speelminuten kon opdoen en de verwachting was dat hij naar Club Brugge of Anderlecht zou trekken.

Blauw-zwart was echter de eerste die moest afhaken, waardoor Anderlecht de beste papieren leek te hebben. Tot opeens een andere Jupiler Pro League-club zich onverwachts kwam moeien. KV Kortrijk met name.

En nu valt het nieuws dat zowel Reynolds als AS Roma effectief KV Kortrijk boven Anderlecht verkiezen. De rechterflankspeler wordt gehuurd tot het einde van het seizoen, evenwel zonder aankoopoptie naar verluidt. Club Brugge haalt zo opgelucht adem.

International

De tweevoudige Amerikaanse international en voormalige jeugdinternational werd vorige zomer door de Romeinen voor maar liefst 6,75 miljoen euro overgenomen van zijn MLS-club FC Dallas. KV Kortrijk kan er maar wel bij varen. 

Poll: Naar welke club had jij Reynolds het liefst zien trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AS Roma  I  KV Kortrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024