Déze Belgische topclub kan Mile Svilar onverwachts terug naar België halen

Déze Belgische topclub kan Mile Svilar onverwachts terug naar België halen
Zondag 23 januari 2022 - 09:30   I   door Redactie

Een veelbelovende toekomst voor ogen hebben is één ding, dat waarmaken nog iets heel anders. Dat heeft nu ook Mile Svilar mogen ondervinden. Maar misschien dat de 22-jarige keeper een doorstart kan nemen.

Bij Benfica is het verhaal alleszins afgelopen. Svilar is bij de Portugese topclub slechts derde doelman en komt enkel aan spelen toe bij de B-ploeg in de Portugese tweede klasse. Om maar te zeggen dat zijn vertrek bij Anderlecht niet goed is uitgedraaid.

Maar in juni is de keeper met de dubbele Belgisch-Servische nationaliteit einde contract. Er waren al geruchten dat hij de terugkeer zou maken naar de Jupiler Pro League en in makelaarskringen valt nu te horen dat de meeste geïnteresseerde club Antwerp zou zijn. 

Niet echt een verrassing, want er was vorige zomer al sprake van dat The Great Old Svilar zou terughalen naar België. De doelman zelf staat daar alleszins niet weigerachtig tegenover. Vader Ratko Svilar is op de Bosuil immers een legende en Mile heeft al verklaard dat hij ooit in de voetsporen van zijn vader wil treden. 

Poll: Denk je dat Svilar bij Antwerp wél zou kunnen doorbreken?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard  I  Benfica

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022