'Transferstrijd barst los: Anderlecht ziet opnieuw toptalent vertrekken'

'Transferstrijd barst los: Anderlecht ziet opnieuw toptalent vertrekken'
Zaterdag 22 januari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht wil alle sterkhouders aan boord houden, zodat ze geen grote investeringen moeten doen naar volgend seizoen toe. Dat is gewoon niet mogelijk door de beperkte financiële middelen. Paars-wit moet toch rekening houden met het vertrek van één speler.

Vrijdag meldde L'Equipe dat het Franse Nice zijn zinnen heeft gezet op Francis Amuzu. Ook La Dernière Heure is op de hoogte van enkele geïnteresseerden. Volgens hen zijn ook Marseille en een Duitse subtopper geïnteresseerd in de 22-jarige winger.

Hoewel Amuzu meestal genoegen moet nemen met een plek op de bank, ziet Anderlecht hem toch liever niet vertrekken. Hij heeft nog groeimarge en hij zou zich misschien volgend seizoen in de ploeg kunnen knokken. Een winters vertrek lijkt sowieso uitgesloten.

In de zomer dan?

Aan de andere kant kan Anderlecht wel wat extra miljoenen gebruiken. Bij L'Avenir stellen ze dat een zomers vertrek misschien wél aan de orde is. Zeker als er meerdere clubs in de running zijn, kan dat de transferprijs goed doen stijgen. En dát ziet Anderlecht natuurlijk wél graag gebeuren.

Poll: Zou de Ligue 1 een mooie competitie zijn voor Amuzu?

TAGS  I  Anderlecht  I  Nice  I  Marseille

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023