Transfermarkt LIVE: Vermaelen naar Antwerp, spits van 5 miljoen voor Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Vermaelen naar Antwerp, spits van 5 miljoen voor Anderlecht?
Woensdag 19 januari 2022 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Het contract van Thomas Vermaelen loopt bij Vissel Kobe af op 1 februari en dus moet hij uitkijken naar een andere club. Hij ziet de Jupiler Pro League wel zitten en dus zijn ze bij Antwerp en Club Brugge druk in de weer om hem een voorstel te doen.

*Anderlecht lijkt bereid om 5 miljoen euro neer te leggen bij Fenerbahçe voor de 20-jarige Iraanse spits Allahyar Sayyadmanesh.

*Parma zou de aankoopoptie van 3 miljoen euro op de door paars-wit uitgeleende verdediger Elias Cobbaut dan weer lichten, wat Anderlecht komende zomer een serieuze som zou opleveren.

*Didier Lamkel Zé zou dan toch verhuurd kunnen worden aan OHL. Antwerp wil vooral niet dat hij naar een rechtstreekse concurrent trekt.

*Antwerp wil Christian Luyindama binnenhalen. De Congolees verzamelt amper speelminuten bij Galatasaray en Antwerp ziet in hem wel een versterking. Zijn marktwaarde wordt geschat op 3 miljoen euro.

*Club Brugge wil nog een flankaanvaller en een spits kopen. Andreas Skov Olsen is naar verluidt gecharmeerd door de interesse van blauw-zwart en ziet een overstap naar België wel zitten.

*Bartug Elmaz geniet interesse van Club Brugge. De 18-jarige Turk komt momenteel uit voor de jeugd van Galatasaray. Hij speelt op het middenveld en lijkt eerder een optie voor Club NXT.

*Anderlecht wil nog een nieuwe spits binnenhalen. Ze hopen daarvoor op de 25-jarige Roemeen George Puscas. Hij komt momenteel uit voor Reading, maar speelde in het verleden al bij Inter. Het zou gaan om een huurdeal met aankoopoptie.

*Paars-wit was bijna verlost van dure vogel Zakaria Bakkali. Een Chinese club had interesse in hem, maar Bakkali ziet een overstap naar China niet zitten. Hij zou liever in Europa blijven.

*Dries Mertens ziet een transfer echt niet zitten. Zijn makelaar liet weten dat hij heel tevreden is bij Napoli. Het zou dus kunnen dat Toronto FC, Inter Miami en Barcelona achter het net vissen en dat de Rode Duivel gewoon blijft waar hij is. Hij zal wel financieel moeten inboeten.

*Eden Hazard is momenteel nog gelukkig in Madrid en wil dus niet noodzakelijk naar een andere club. De enige club waar hij naartoe zou willen, is Chelsea. De Blues bekijken nog of ze zelf wel interesse hebben in een terugkeer van de gewezen publiekslieveling.

Poll: Kan Lamkel Zé mee in onze competitie?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024