Degryse heeft duidelijke mening over Schreuder: "Dat was niet het geval"

Degryse heeft duidelijke mening over Schreuder:
Dinsdag 18 januari 2022 - 18:00   I   door Redactie

Alfred Schreuder stond zaterdag voor de eerste keer aan de zijlijn bij een competitiewedstrijd van Club Brugge. Club won met 2-0 van STVV en gaf amper kansen weg. Marc Degryse ziet een belangrijk verschil met Philippe Clement.

Om te beginnen was Noa Lang niet van de partij. Hij was geschorst door zijn rode kaart tegen Cercle Brugge. Marc Degryse verwacht geen problemen. "Schreuder heeft mogelijkheden genoeg om Noa Lang straks in deze ploeg te krijgen. Te meer omdat hij qua systeem flexibel is", zei Degryse bij Het Laatste Nieuws.

De analist ziet wel iets in de samenwerking tussen Club en Schreuder. "Dat hij nu al, met dezelfde spelersgroep, op een andere manier werkt dan Clement, is interessant", aldus Degryse. "Club was ook compact zonder bal. Iets wat onder Clement niet langer het geval was."

Loodzwaar programma

Club staat voor belangrijke weken, want de komende maand neemt blauw-zwart het op tegen Standard, Union, KV Kortrijk, AA Gent (2x) en Charleroi. " De komende weken zal blijken of Club die lijn kan doortrekken", sloot de ex-Rode Duivel af.

Poll: Maakt Alfred Schreuder een goede indruk bij Club?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  STVV  I  Cercle Brugge  I  Standard  I  Union  I  KV Kortrijk  I  AA Gent  I  Charleroi

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022