'Clubs mogen eindelijk opnieuw hopen op supporters in het stadion'

'Clubs mogen eindelijk opnieuw hopen op supporters in het stadion'
Dinsdag 18 januari 2022 - 14:00   I   door Redactie

Vrijdag is er een nieuw Overlegcomité. Er zal dan vermoedelijk ook beslist worden of er weer publiek wordt toegelaten bij voetbalwedstrijden. De clubs hopen alvast dat er goed nieuws uit de bus komt.

En die kans zit er dik in. Dat heeft allemaal te maken met de coronabarometer. Die barometer werkt met drie kleuren: groen, oranje en rood. Er liggen minder dan 400 mensen op intensieve zorgen ­- waardoor code ‘oranje’ van kracht is - maar er worden elke dag wel 200 Belgen gehospitaliseerd - en dat is code 'rood'.

Volgens Het Laatste Nieuws mogen de supporters zich weer opmaken om naar het stadion te gaan. En dat zou zelfs het geval zijn als het Overlegcomité beslist dat de barometer rood kleurt. Het zou dan wel gaan om een beperkte capaciteit. Het Covid Safe Ticket moet nog gescand worden én een mondmasker is verplicht.

Poll: Denk je dat publiek weer toegelaten zal worden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022