Eden Hazard zet Spanje in rep en roer met nietsontziende foto's bij Real Madrid

Eden Hazard zet Spanje in rep en roer met nietsontziende foto's bij Real Madrid
Maandag 17 januari 2022 - 13:15   I   door Redactie

Ga er maar van uit dat het definitief niet meer goedkomt tussen Eden Hazard en Real Madrid. De Rode Duivel houdt zich immers niet meer in en laat op steeds meer manieren zijn onvrede uiten.

Zoals na de zege van Real Madrid in het toernooi om de Spaanse Supercup. Zondagavond versloeg de Koninklijke in de finale Athletic Bilbao en achteraf mocht de hele ploeg de trofee in de lucht steken en samen vieren.

Maar op dat samen had Hazard het zo niet begrepen. Zeker niet omdat hij zowel in de halve finale en finale geen minuut in actie kwam. Op foto's is duidelijk te zien dat onze landgenoot als enige niet vrolijk kijkt, er kan zelfs geen glimlach af.

Het bizarre vierploegentoernooi met ook nog Barcelona en Atlético mocht dan wel in Saoedi-Arabië plaatsvinden, de foto's zorgden in Spanje voor behoorlijk wat ophef. Afwachten of er gevolgen aan gekoppeld zullen worden.

Uitgekeken

Niet dat het nog veel erger kan voor Hazard bij Real Madrid. Beide partijen zijn duidelijk op elkaar uitgekeken en de enige vraag is of de Rode Duivel al tijdens de wintermercato zal vertrekken of pas komende zomer.

Poll: Vind je het kunnen dat Hazard zo zijn onvrede laat blijken?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022