Bom barst bij Real: 'Hazard slaat keihard terug na ongeziene ingreep voorzitter'

Bom barst bij Real: 'Hazard slaat keihard terug na ongeziene ingreep voorzitter'
Maandag 17 januari 2022 - 08:30   I   door Redactie

De soap rond Eden Hazard was lange tijd spannend om volgen en leek dit seizoen alsnog af te stevenen op een happy end, maar dreigt nu te eindigen met een serieuze afknapper. Voor beide partijen.

De aanleiding is het gegeven dat trainer Carlo Ancelotti de Rode Duivel op het bizarre vierploegentoernooi om de Spaanse Supercup dat doorging  in Saudi-Arabië, geen enkele speelminuut gunde. Dat maakt nu al drie matchen op rij en daarmee is de maat vol voor Hazard.

De doorgaans goed ingelichte Waalse journalist Sacha Tavolieri weet dat onze landgenoot het kotsbeu is en per direct een vertrek wil afdwingen. Koste wat het kost. En dat heeft ook met nog andere dan enkele sportieve redenen te maken.

Want het zou Hazard heel zwaar op de maag liggen dat waar de medische staf bij zijn laatste blessure pleitte voor een operatie, voorzitter Florentino Perez himself dat verhinderde zodat hij de 'lastpost' nog kon verkopen.

Voorwaarden

Uiteindelijk komt de wens van beide partijen dan op hetzelfde neer: een scheiding. Met dat wezenlijke verschil dat Hazard alles nu aan zijn voorwaarden zal willen laten verlopen en Real Madrid zijn mentale overwicht kwijt is om het onderste uit de kan te halen. Voer voor een nieuwe soap.

Poll: Vind je dat Hazard gelijk heeft?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022