Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Okereke, Skov Olsen toch niet naar Club?

Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Okereke, Skov Olsen toch niet naar Club?
Maandag 17 januari 2022 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Patrik Walemark trekt niet naar Club Brugge, maar wel naar Feyenoord. De Rotterdammers betalen 3,25 miljoen euro voor de aanvaller. Hij komt over van het Zweedse Häcken.

*Napoli heeft zijn zinnen gezet op Club-aanvaller David Okereke. Hij wordt momenteel verhuurd aan het Italiaanse Venezia en daar heeft hij indruk gemaakt. Zijn marktwaarde wordt geschat op 5 miljoen euro.

*Een transfer die zo goed als zeker leek, is die van de 22-jarige Deense flankaanvaller Andreas Skov Olsen van Bologna. Blauw-zwart zou zo'n 6 miljoen euro betalen en de international zou voor vier jaar tekenen, maar Glasgow Rangers gooit nu roet in het eten. Zij hebben ook een bod neergelegd bij Bologna.

*Club Brugge heet in strijd te zijn met Espanyol om de centrale middenvelder Tonny Vilhena. De 27-jarige Nederlander speelt bij FK Krasnodar en heeft al vijftien caps bij de Oranje op zijn naam staan. 

*Nu hij onder Alfred Schreuder opnieuw in de basis staat, is er opeens sprake van dat Club Brugge het aflopende contract van Bas Dost dan toch nog zou verlengen.

*Real Madrid wil Youri Tielemans weghalen bij Leicester City om in 2023 Toni Kroos te vervangen op het middenveld. Beide spelers zijn dan einde contract.

Poll: Zou Vilhena een speler voor Club Brugge zijn volgens jou?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024