Anderlecht krijgt met verrassende anti-held zware domper tegen Standard

Anderlecht krijgt met verrassende anti-held zware domper tegen Standard
Zondag 16 januari 2022 - 20:21   I   door Redactie

De eerste wedstrijd na de winterstop is meestal al toonaangevend over hoe de rest van de terugronde er gaat uitzien. In dat opzicht staat Anderlecht er na de match tegen Standard niet zo goed voor.

Anderlecht-Standard 1-1

Het zag er nochtans lange tijd goed uit. Een goed halfuur hield de moedige Rouches vrij aardig stand, tot het openingsdoelpunt viel. Een kunststukje in elkaar geknutseld door het duo Zirkzee-Verschaeren. De Nederlander met de geniale steekpas, de Belg met de propere afwerking.

De thuisploeg had daarna alles onder controle en leek op een simpele zege af te stevenen. Maar zowel de kansen, laat staan een bevrijdend tweede doelpunt, bleven uit. Waarna je Standard beetje bij beetje in de match voelde sluipen. En in minuut 86 gebeurde het onwaarschijnlijke voor paars-wit.

Met een onverwachte anti-held in de hoofdrol. Want uitgerekend seizoensrevelatie Sergio Gómez gaf een dramatische terugspeelbal. Van Crombrugge leek Dragus ver genoeg naar buiten te drijven, maar die trof toch raak vanuit een scherpe hoek. Pijnlijk.

Poll: Denk je dat Anderlecht bij de eerste vier eindigt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022