'Bondscoach Roberto Martinez kan verrassende exit maken bij Rode Duivels'

'Bondscoach Roberto Martinez kan verrassende exit maken bij Rode Duivels'
Zondag 16 januari 2022 - 19:00   I   door Redactie

Nog elf maanden tot het WK en we kunnen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid stellen dat Roberto Martinez daarna geen bondscoach meer zal zijn. Misschien zelfs vroeger.

Want na het ontslag van Rafa Benítez zondag is Everton op zoek naar een nieuwe trainer. En laat nu net Roberto Martinez nog heel veel aanhangers hebben binnen zijn ex-club, schrijft Het Laatste Nieuws. Vraag is of de Spanjaard zelf een terugkeer ziet zitten.

"Everton wil geen interim-coach. Wel een trainer die meteen beschikbaar is", vervolgt de krant. "De Premier League-club zijn lijst met kandidaten de komende dagen terugbrengen tot een shortlist van twee trainers die ze echt willen interviewen. Het is de bedoeling dat de nieuwe trainer snel op de bank zit."

Martínez coachte Everton al tussen 2013 en 2016. Na een straf eerste seizoen doofde zijn populariteit er uit. Afwachten of hij een comeback ziet zitten. Hij wil de Rode Duivels immers niet zomaar verlaten, zeker niet op elf maanden van een WK. Maar Everton is een oude vlam. Afwachten wat dat geeft.

Poll: Vind je dat Martinez naar Everton moet trekken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Everton

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022