'Naast Vormer, Dost en Lang mogelijk nog vierde Nederlandse speler voor Club'

'Naast Vormer, Dost en Lang mogelijk nog vierde Nederlandse speler voor Club'
Zondag 16 januari 2022 - 23:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft de voorbije jaren een stevige Nederlandse enclave uitgebouwd. Met naast Vormer, Dost en Lang ook nog de ondertussen vertrokken Denswil en Chong waren er vorig seizoen zelfs vijf noorderburen.

En het zou zomaar kunnen dat blauw-zwart straks opnieuw vijf stuks in de A-kern zitten heeft. Met Alfred Schreuder als nieuwe trainer zitten de Bruggelingen nu al aan vier. En volgens Sportitalia TV toont Club Brugge grote belangstelling voor de centrale middenvelder Tonny Vilhena.

De 27-jarige Nederlander die doorbrak bij Feyenoord speelt op dit moment bij FK Krasnodar en heeft al vijftien caps bij de Nederlandse nationale ploeg op zijn naam staan. Naast Club Brugge is ook het Spaanse Espanyol meer dan geïnteresseerd.

Er leek zelfs een akkoord met de Spanjaarden in de maak, maar dat leek opeens toch niet meer zo te vlotten. Waarna blauw-zwart in de dans sprong. Vilhena zal niet goedkoop zijn, maar als Alfred Schreuder aandringt zou Club Brugge misschien toch de nodige miljoenen kunnen vrijmaken.

Poll: Kan Club nog een extra centrale middenvelder gebruiken volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Espanyol  I  FK Krasnodar

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022