Vanhaezebrouck begrijpt niets van Gouden Schoen: "Leg mij dat eens uit"

Vanhaezebrouck begrijpt niets van Gouden Schoen:
Vrijdag 14 januari 2022 - 07:30   I   door Redactie

Charles De Ketelaere moest genoegen nemen met de derde plaats. Noa Lang werd tweede en Paul Onuachu kreeg de Gouden Schoen. Hein Vanhaezebrouck stelt zich vragen bij de stemrondes.

Voor de uitreiking hoopte de coach van AA Gent nog dat zijn spelers wat waardering zouden krijgen. "Als ik zie dat Bolat zevende is geëindigd bij de doelmannen, dan vind ik dat ver beneden de plaats die hij verdient", aldus Vanhaezebrouck bij Het Laatste Nieuws.

"Als je geen prijzen pakt, is het moeilijk om hoog te eindigen", weet HVH. "Zelfs voor AA Gent, ook al zijn we over de laatste zeven jaar qua resultaten zowel in België als in Europa de tweede beste ploeg van het land. Als we weer dichter willen eindigen, gaan we toch een prijs moeten pakken."

Ongeloof

"Ik stel mij vragen, als ik zie dat een journalist voor de terugronde drie spelers van Club Brugge op één, twee en drie zet, terwijl die het eigenlijk niet supergoed gedaan hebben", vindt hij. "Union is toch de meest toonaangevende ploeg geweest sinds augustus. Undav telt 16 goals en 9 assists. En die staat dan niet eens bij die één-twee-drie."

"Ik zie dat een andere journalist twee spelers van Genk in zijn top drie heeft gezet voor de tweede ronde. Dat een coach kiest voor zijn eigen spelers, daar kan ik nog inkomen" aldus de coach. "Maar een journalist zou naar mijn mening toch neutraal moeten zijn."

Poll: Vind jij het vreemd dat veel trainers op hun eigen spelers stemmen?

TAGS  I  Gouden Schoen  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Union

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022