Gert Verheyen zet podium Gouden Schoen plots op zijn kop: "Iets uitzonderlijks"

Gert Verheyen zet podium Gouden Schoen plots op zijn kop:
Woensdag 12 januari 2022 - 11:00   I   door Redactie

Eén van de analisten met de meest uitgesproken mening is Gert Verheyen. Hij houdt geen rekening met wat anderen zouden kunnen denken en vaart resoluut zijn eigen koers. Ook bij de Gouden Schoen.

Al begint Verheyen bij Sporza ook klassiek aan zijn top vijf. "De Ketelaere op één. Hij verdient dat en is intrinsiek het grootste talent op onze velden. Ik voorspel dat De Ketelaere het nog ver brengt - een Gouden Schoen zou dus mooi bij hem staan."

Plaats twee is al niet meer zo klassiek: "Op twee staat voor mij Dante Vanzeir. Ondanks heel wat tegenslag bouwde hij ondertussen een mooie carrière uit. Hij vormt bij Union een fantastisch koppel met Undav."

Maar op drie zet hij iemand die al de rest over het hoofd heeft gezien: "Nikola Storm. De landgenoot die het meeste goals maakte in 2021. Dat is toch iets uitzonderlijks, gezien hij in het verleden moeilijk scoorde." Bovendien niet bij een topclub, maar bij KV Mechelen.

Geen belang

De rest van het podium interesseert de analist blijkbaar niet zo. En dus plakt hij er snel wat namen op. "Plaatsen vier en vijf hebben voor mij geen belang: doe dan maar Deniz Undav en Sergio Gomez."

Poll: Vind je ook dat Storm hoog zou moeten eindigen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Gouden Schoen

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022