'Club Brugge krijgt te horen wat de bestemming van Charles De Ketelaere wordt'

'Club Brugge krijgt te horen wat de bestemming van Charles De Ketelaere wordt'
Woensdag 12 januari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Gouden Schoen of niet, de kans dat Charles De Ketelaere komende zomer vertrekt wordt alsmaar groter. Over zijn bestemming heerste nog heel wat twijfel, maar nu is toch al een tip van de sluier gelicht.

En dat heeft alles te maken met het interview dat zijn broer Louis en zus Renée, een tweeling van 23, in Het Laatste Nieuws gaven. Daarin hadden ze het uitgebreid over een transfer van Charles naar het buitenland die er nu echt wel zit aan te komen.

"Na drie jaar in de eerste ploeg van Club Brugge lijkt hij me daar ook klaar voor", aldus Louis. "Als je ziet hoeveel progressie Charles gemaakt heeft sinds hij bij de A-kern zit... Hij is een heel andere speler geworden."

"Doe maar Italië of Spanje. Want ik ben dat slechte weer hier beu", oppert hij ook nog, waarna hij meteen onderbroken wordt door zijn tweelingszus. "Charles speelt niet zo graag in de warmte. Liever in een klimaat zoals het Belgische. Spanje, Italië,... Da's hem allemaal te warm."

"Engeland of Duitsland zou ook leuk zijn", verklapt Renée vervolgens. Waarna ook Louis zich niet langer inhoudt. "De Premier League komt misschien nog te vroeg, maar Duitsland is inderdaad een toffe competitie." Club Brugge weet meteen waaraan zich te verwachten.

Poll: Waar denk jij dat De Ketelaere het best tot zijn recht zal komen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024